Familiesamling, hvorfor er dette så viktig egentlig?

Knappenforeningen har arrangert familiesamling fem ganger før. Vi har blant annet gjennomført samlinger i Kristiansand, Lillehammer, Gol og Sarpsborg.

Slike samlinger koster mye for en liten forening som vi er. Men som styremedlem og mamma til ett tidligere knappebarn, vet jeg at slike samlinger er helt fantastiske og viktige for familier som har barn med spisevansker. Det var underholdning for de minste barna og noen enkle samlinger for oss foreldre.

Det å kunne tilbringe en helg sammen med andre familier som har barn med spisevansker kan ikke beskrives eller forstås før du har vært der.

Slik følte hvert fall jeg det da vi endelig orket og turte å dra til Knappenforeningens familiesamling i Sarpsborg en helg i august 2009.